Affärs- och projektutvecklare bostadsutveckling - fast anställning eller långsiktigt konsultuppdrag på heltid.

iStock-533899972_2.jpg

Vi söker en affärs- och projektutvecklare till vår kund inom bostadsutveckling. Du får uppdrag hos en modern bostadsutvecklare i en koncern med snabba beslutsvägar. Verksamheten sträcker sig från köp av mark till färdigställande av bostäder. Genom sin bostadsutveckling skapar vår kund mervärden för sina kunder samt en hållbar samhällsutveckling. Fram tills idag har ca 300 bostäder producerats och med många nya projekt på gång behöver vår kund nu en projektledare.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Som Affärs-/projektutvecklare medverkar du till att, i samarbete med VD, förvärva mark och fastigheter samt att vara delaktig i utformningen av koncept och projektidéer. Du ansvarar för att bygga långsiktiga relationer med kommuner och samarbetspartners. Du förstår vilka krav och behov som bostadsköparna ställer på ett attraktivt bostadsområde, både på kort sikt och lång sikt.

  • Du har goda kunskaper inom PBL och den kommunala beslutsprocessen.
  • Du rapporterar direkt till VD.

I rollen ingår bla ansvar för:

  • Att underhålla och bearbeta kontakter inom politiken, kommuntjänstemän, marktillhandahållare m fl.
  • Kartläggning och kartering av prospekts
  • Förvärv av mark och fastigheter enligt förvärvsstrategi
  • Beslutsunderlag och upprättande av förvärvskalkyler
  • Kund-, marknads- och behovsanalyser
  • Projekt- och konceptutformning i tidiga skeden
  • Detaljplaneprocessen

För att trivas i rollen krävs vidare att du gillar att självständigt lägga upp, planera, samordna och utföra arbetet i enlighet med företagets uppsatta mål, rutiner och krav.

Dina erfarenheter

Vi utgår ifrån att du har en teknisk utbildning med byggteknik- eller arkitektinriktning och flera års erfarenhet av att arbeta med projektutveckling inom bygg- och/eller fastighetsbranschen, högskole- /civilingenjörsutbildning är meriterande. Det är till stor fördel om du har ett upparbetat kontaktnät på Stor-Stockholmsmarknaden. Du har kunskap om kommunal samhällsplanering och om hur kommuner fördelar mark samt en omfattande kunskap om detaljplanering. Du är van att läsa och förstå avtal. För att du ska lyckas i den här rollen krävs att du tycker om att göra affärer, förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Du är resultatinriktad och som person har du mycket lätt för att skapa nya kontakter och trivs i mötet med andra människor.

Vi kan erbjuda dig en resa på ett spännande företag där du är delaktighet i verksamhetens utveckling! Körkort krävs.

Tid för uppdrag: Fast anställning eller långsiktigt konsultuppdrag* på heltid.

Tillträde: Snarast

* Vid konsultuppdrag krävs F-skattsedel samt giltig konsultansvarsförsäkring.

Skicka ditt cv till info@pecar.se