Projektledare Bostadsutveckling - Fast anställning eller långsiktigt konsultuppdrag

Vi söker en projektledare till vår kund inom bostadsutveckling. Du får uppdrag hos en modern bostadsutvecklare i en koncern med snabba beslutsvägar. Verksamheten sträcker sig från köp av mark till färdigställande av bostäder. Genom sin bostadsutveckling skapar vår kund mervärden för sina kunder samt en hållbar samhällsutveckling. Fram tills idag har ca 300 bostäder producerats och med många nya projekt på gång behöver vår kund nu en projektledare.

Arbetsuppgifter och tjänsten

Som projektledare har du ansvar för genomförande och resultat av flera bostadsprojekt. Du samordnar medarbetare och konsulter och leder projektet från uppstart till avslut. Som en viktig kugge i företaget är du med och bygger upp verksamheten. Du rapporterar direkt till VD.

I rollen ingår ansvar för:

  • Projektutformning i tidiga skeden
  • Projekteringsledning
  • Samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer
  • Marknads- och kundanalyser
  • Projektstyrning och projektekonomi
  • Myndighetskrav
  • Budget och tidsplan
  • Kalkyler och upprättande av ekonomisk plan för bostadsrättsföreningar
  • Avslutande av projekt och överlämnade till bostadsrättsföreningar

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda bostadsprojekt från idé till slutskede. Du är van att arbeta självständigt och resultatinriktat. Du har varit projektledare och har god förståelse för bostadsbyggnation. Du behöver ha kunskap i de byggnormer och regelverk som styr branschen. Du har en grundlig förhandlingskompetens med ett kommersiellt fokus.

Vi ser att du har byggteknisk utbildning eller likvärdig, högskole-/civilingenjörsutbildning är meriterande. Du bör ha goda kunskaper inom entreprenadjuridik, BAS P, ABK 09 och insikter i Bostadsrättslagen.

Vi kan erbjuda dig en resa på ett spännande företag där du är delaktighet i verksamhetens utveckling! Körkort krävs.

Tid för uppdrag: Fast anställning eller långsiktigt konsultuppdrag* på heltid.

Tillträde: Snarast

* Vid konsultuppdrag krävs F-skattsedel samt giltig konsultansvarsförsäkring.

Skicka ditt cv till info@pecar.se