Projektchef med god erfarenhet inom bygg och projektledning

Vi söker en projektchef till vår kund vilket innebär att du styr så att projektet genomförs med god lönsamhet, i tid och utan fel vid överlämnande. Du representerar vår bolaget och har tät kundkontakt redan från anbudsfasen och vidare genom hela affären. Tillsammans med kunden och övriga i projektteamet sätter du upp mål för projektet och fördelar ansvarsområden. Du bygger upp och leder ditt projektteam mot de gemensamma målen. Du har ett nära samarbete med projekt-ingenjör, projekteringsledare och produktionschef, vilka rapporterar direkt till dig. Du är lyhörd för såväl kundens som teamets behov och agerar därefter. Du är ett föredöme och följer vårt arbetssätt och standarder och coachar hela ditt team att göra likaså. Du rapporterar direkt till kund, projektets styrgrupp och Affärschefen. Som en del av bolaget, lägger du stor vikt vid en säker arbetsplats där du alltid föregår med gott exempel.

Vi söker dig som är projektledare idag eller dig som har flera års erfarenhet som produktionschef, projekteringsledare, eller som projektingenjör, kombinerat med en byggteknisk utbildning från högskola. Du har tidigare deltagit i helhetsplaneringen av projekt och haft ett ekonomiskt ansvar med gott resultat.  Kvalitets- och Miljöansvar, dokumenterade kunskaper i entreprenadjuridik, PBL och tidigare arbete med VDC är meriterande.

Du är en naturlig ledare och god förebild med förmåga att kommunicera väl i både tal och också skrift. Du trivs med att skapa och upprätthålla goda relationer och motiverar andra till utveckling. Du är ödmjuk inför teamets olika personliga egenskaper och lyfter fram det bästa hos alla så vi gemensamt når önskat resultat. Du anser att det är viktigt med god planering och regelbunden avstämning vad gäller både tid, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Du är drivande och lyhörd för förändring. Du har ett helhetsperspektiv och lägger fokus på att ständigt ligga steget före. Du trivs med att arbeta självständigt och målmedvetet. Du är affärsmässig och ser till den bästa affären för bolaget och kunden i varje situation.

Start omgående tom Q2/Q3 2018

Skicka ditt cv till info@pecar.se