Entreprenadingenjör

iStock-623929736_1000px.jpg

Detta uppdrag täcker ett stort kompetensområde och du kommer att arbeta med allt från kalkylering, ekonomi, budgetarbete, inköp och tidsplanering. 

Du sitter mestadels ute i produktion och har ett nära samarbete med platschef och arbetschef. Ditt arbete kommer vara av stor betydelse för projektens framgång och du kommer vara delaktig från start till färdigställande av projekt. 

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning och intresse för siffror. Troligtvis arbetar du idag som entreprenadingenjör, inköpare eller kalkylator och har gjort så ett par år. Krav för tjänsten är att du har erfarenhet av att arbeta ute i projekt och har du arbetat med projektering är det meriterande.

För att lyckas är du tydlig, kommunikativ, duktig på att planera och en slipad administratör. Noggrannhet värdesätts högt och då du kommer att vara spindeln i nätet är det viktigt att du är socialt kompetent. 

Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Arbetet kräver att du är en mycket god datoranvändare och meriterande om du arbetat i olika kalkylprogram.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du måste ha ett eget företag och inneha F-skattesedel samt inneha giltig konsultansvarsförsäkring.

Skicka ditt cv till info@pecar.se

Kontakt: Joakim Ruchatz

Tel: 070-6517939

E-post: info@pecar.se