Projektledare - nyproduktion skolor i södra Stockholm

iStock_70783005_XLARGE_2.jpg

Till vår kund söker vi en erfaren projektledare för  nyproduktion av skolor i södra Stockholm.

Du kommer att ha det övergripande ansvaret för planering, produktion och uppföljning samtidigt som du ska leda andra till bästa möjliga slutresultat. Exempel på arbetsuppgifter; upphandling delentreprenader, inköp material, kontakt leverantörer, stötta arbetsledningen, delta på bygg- och projekteringsmöten veckovis.

Finska som språk är meriterande, engelska ett krav.

 Uppdraget är på heltid med start så snart som möjligt och väntas pågå i ett år.

Du ska ha relevant byggteknisk utbildning eller likvärdig yrkeserfarenhet. Du bör ha erfarenheter från bygg- och projektledning. Det är meriterande om du har arbetat med entreprenadbesiktningar eller som kontrollansvarig. För att du ska trivas i rollen som konsult bör du ha ett stort intresse för samhällsbyggnad och en god förmåga att skapa och utveckla förtroendeingivande relationer med kunder och kollegor. Som person är du utåtriktad, målinriktad, lyhörd, kundorienterad och affärsmässig.

Pecar tillhandahåller konsulter inom bygg- och fastighetsutveckling till byggföretag, fastighetsägare och kommuner i hela Sverige. Vi matchar våra konsulter med exakt den kompetens ni söker, så att ni får rätt person till rätt uppdrag. Våra konsulter genomgår alltid en valideringsprocess där vi kvalitetssäkrar deras kompetens och tar referenser. Vi strävar efter att vara ert förstahandsval på marknaden – som en seriös, pålitlig och långsiktig leverantör av kunniga konsulter inom bygg- och fastighetsutveckling.

Skicka ditt cv till info@pecar.se

Kontakt: Joakim Ruchatz

Tel: 070-6517939

E-post: info@pecar.se