Inspirationsdag onsdagen 15 nov. Pecar e-plan - den digitaliserade kontrollplanen

Inspirationsdag för e-plan 15 november på Scandic i Kungens Kurva, Stockholm.

Välkommen till en dag fylld av intressant information om hur det webbaserade verktyget Pecar E-plan kan förenkla och effektivisera ditt arbete med kontrollplaner. Digitalisering av byggmarknaden är i gång och den digitaliserade kontrollplanen är ett verktyg som ligger helt rätt i tiden. 

Med det webbaserade verktyget får du tillgång till mallar för kontrollplaner och aktuella föreskriftstexter som skapats av Sveriges främsta experter på kontrollansvar. Glöm högar med papper och pärmar, med Pecar E-plan samlar du all din dokumentation kring ditt byggprojekt på ett och samma ställe. 

Inspirationsdagen hålls av vår partner Approvus som utbildar duktiga människor till experter inom byggbranschen.

Anmäl dig här
 

Eleverna på Nackademin vill höra mer om Pecar AB

nackaakademin.jpg

Pecar AB blev av eleverna på Nackademin framröstat till att, som 1 av 8 företag, berätta mer om sin verksamhet på branschdagen för bygg.

- Otroligt kul och det ska bli spännande att få möta både elever och företag, säger Joakim Ruchatz på Pecar Consulting.

Den 19 oktober finns Pecar på plats på Nackademins branschdag för bygg för att träffa elever och andra företag inom branschen. Sammanlagt är det ca 70 företag inom byggbranschen på plats.

Kl 09.15 - 09:30 berättar vi mer om vår verksamhet. Hoppas att vi ses där!

Får jag Lov? - Digitaliseringsprojekt initierat av Boverket

Får-jag-lov.jpg

Pecar är ett av företagen med nyckelposition i Boverkets projekt Får jag lov?

"Får jag lov" är ett projekt som Boverket initierat tillsammans med kommuner, näringsliv och utbildningsinstanser för att skapa digitala verktyg för lov- och byggprocessen att arbeta i. De digitala tjänsterna ska rikta sig till alla ingående aktörer i lov- och byggprocessen. Läs mer här