Inspirationsdag onsdagen 15 nov. Pecar e-plan - den digitaliserade kontrollplanen

Inspirationsdag för e-plan 15 november på Scandic i Kungens Kurva, Stockholm.

Välkommen till en dag fylld av intressant information om hur det webbaserade verktyget Pecar E-plan kan förenkla och effektivisera ditt arbete med kontrollplaner. Digitalisering av byggmarknaden är i gång och den digitaliserade kontrollplanen är ett verktyg som ligger helt rätt i tiden. 

Med det webbaserade verktyget får du tillgång till mallar för kontrollplaner och aktuella föreskriftstexter som skapats av Sveriges främsta experter på kontrollansvar. Glöm högar med papper och pärmar, med Pecar E-plan samlar du all din dokumentation kring ditt byggprojekt på ett och samma ställe. 

Inspirationsdagen hålls av vår partner Approvus som utbildar duktiga människor till experter inom byggbranschen.

Anmäl dig här